Produk Outdoor
Parts Refitting Otomatis
Aksesoris Off-Road

Aksesoris Off-Road

Aksesoris Off-Road

Ningbo Salman wis pengabdian kanggo pangembangan lan produksi aksesoris mati-dalan kanggo luwih saka 10 taun. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo akeh perusahaan sing kondhang.

Produk paling laris kita kalebu jack farm, blok rebut, winch fairlead, lsp. Kita wis entuk sertifikat CE lan sertifikat AS / NZS kanggo kabeh jinis aksesoris off-road, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia, Selandia Baru , Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

Ningbo Salman nyukupi kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanthi pribadi, lan terus nambah nilai bisnis kanggo para pelanggan. Off-road kitaaksesorislan produk liyane ditampa kanthi apik dening pasar domestik lan manca.

Parts Refitting Otomatis

Parts Refitting Otomatis

Ningbo Salman wis pengabdian kanggo pangembangan lan produksi bagean Auto refitting luwih saka 10 taun. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo akeh perusahaan sing kondhang.

Parts refitting otomatis minangka produk refitting kendaraan kinerja dhuwur sing diluncurake dening Ningbo Salman ing taun-taun pungkasan, kayata spacer roda, pelek, lan liya-liyane. Produk kasebut nggunakake teknologi tempa sing diwasa, teknologi mesin presisi CNC lan kontrol kualitas standar sing dhuwur. We nyedhiyani produk refitting kualitas dhuwur kanggo penyayang refitting ing ngarep lan luar negeri.


Ningbo Salman nyukupi kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanthi pribadi, lan terus nambah nilai bisnis kanggo para pelanggan. Parts refitting otomatis lan produk liyane ditampa kanthi apik ing pasar domestik lan manca.

Produk Outdoor

Produk Outdoor

Ningbo Salman wis pengabdian kanggo pangembangan lan produksi produk ruangan luwih saka 10 taun. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo akeh perusahaan sing kondhang.

Ningbo Salman uga nyedhiyakake akeh produk ruangan, kayata firepit, piring BBQ, geser kulkas kendharaan lan laci panyimpenan kendaraan, lan liya-liyane. Produk kasebut nuduhake tren pertumbuhan kanthi cepet lan dadi kekuatan utama kanggo pertumbuhan bisnis perusahaan kanthi cepet.

Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake produk ruangan berkualitas tinggi kanggo pelanggan global liwat layanan pangolahan khusus. We nguber standar dhuwur ing saben rinci, lan produk wis unanimously dikenali dening pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Ningbo Salman International trade Co., Ltd. kang ibukutha kadhaptar punika RMB1.88 yuta Yuan. Iki minangka perusahaan dagang lan pabrik sing spesialisasine riset lan ngembangake produk kayata aksesoris mobil, bagean mesin hidrolik, aksesoris ing dalan lan produk ruangan.
We nandheske ing konsep â € œQuality Principal, Credit Uppermost â € œ, netepake lan nyempurnakake sistem pengawasan standar kualitas ketat, prodhuksi produk kualitas, nawakake layanan apik. Produk disambut ing pasar domestik lan manca.
Sugeng rawuh para pelanggan anyar lan lawas ing omah lan ing luar negeri kanggo ngrembug kerjasama, lan golek pembangunan umum!

Produk anyar

Sugeng rawuh ing situs web kita! Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

News