Ngarep > Produk > Produk Outdoor > Kulkas Slide > 100L Kulkas Slide
100L Kulkas Slide
  • 100L Kulkas Slide100L Kulkas Slide

100L Kulkas Slide

Geser kulkas 100L digawe saka baja kekuatan dhuwur, potongan laser lan mbengkongake. Nerangake karo pasangan ril geser kualitas dhuwur, sampeyan bisa kanthi gampang push kulkas menyang kendaraan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kulkas 100L geser saka Pabrik

1. Pengenalan produk
Geser kulkas 100L dirancang kanggo ngatasi kekuwatan sing ana gandhengane kanggo ngamanake kulkas sing diisi kanthi lengkap nganti kapasitas 100L, lan duwe beban kerja 100kg. Geser tugas abot dobel mlaku ing bantalan sing lancar supaya gampang dioperasi sanajan kulkas wis diisi, lan ngunci posisi sing mbukak lan ditutup kanthi lengkap.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Cocok

Bobot

Ukuran

Ukuran Karton

Bahan

Kulkas 100L Kab

21 kg

1015x620x80mm

1075x645x90mm

baja


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Geser kulkas 100L digawe saka baja kekuatan dhuwur.
Rel geser kualitas dhuwur.
Dikunci ing posisi sing mbukak lan ditutup kanthi lengkap.



4. Kualifikasi Produk
Kita entuk sertifikat CE kanggo slide kulkas 100L.



5. Kita minangka produsen profesional.



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ
Q1: Apa sampeyan produsen?
A1: Ya, kita khusus ngrancang, nggawe lan adol alat lan aksesoris penyelamat kendaraan.

Q2: Apa aku bisa nyithak logo ing produk kanggo ngumumake merek? Bisa ngatur werna lan jinis finish?
A2: Ya, kabeh penampilan bisa disesuaikan

Q3: Nampa OEM & ODM?
A3: wis! OEM & ODM are welcome .we have persil saka pengalaman ing wong.

Q4: Aku pengin packaging kita dhewe, iku bisa?
A4: Ya, ora masalah, nanging kudu jumlah tartamtu

Q5: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A5: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas kita.
 
Kanggo informasi luwih lengkap, pls aran gratis kanggo hubungi kita.

Panas Tags: 100L Kulkas Slide, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk